Paardrijden

Spanje is een paardenland en het gebied rondom onze Finca is uitermate geschikt om te rijden. De paden slingeren door de boomgaarden, de bossen in en de bergen op. Hier kunt u genieten van het uitzicht, de natuur en de rust.

Voor buitenritten te paard kun je bij www.paardrijden-andalusie.com terecht. Zij bieden diverse mogelijkheden zoals rijden op het strand, platteland, bergen, fotosessies, etc. Bekijk hun website voor alle opties.

Wij hebben goed contact met Caby Kim van Horse Life Spain. Hier kunt u terecht voor Equine Assisted Therapy, waarbij u meer inzicht krijgt in uzelf door feedback van het assisterende paard. Bovendien biedt Horse Life Spain diverse modules, waarin de nadruk ligt op het communiceren met je paard. Zij biedt natuurlijk paarden trainen (natural horsemanship), centered horse riding en paardrijlessen op alle niveaus! Voor buitenritten is een goede rijervaring een must.

Ook Mirjam Diepenbrock is praktisch een buurvrouw, zij biedt coaching met behulp van paarden op slechts 2 minuten afstand van Finca Roca Vista! Met behulp van paarden krijgt u feedback op hoe u (non) verbaal communiceert, handelt en beweegt. Ze voelen haarfijn aan wat oprecht is en kunnen u helpen dichter bij uw ESSENTIE te komen. Door het ervaringsgericht werken met de paarden worden inzichten direct vertaald naar de dagelijkse praktijk. Dit kan zowel voor privé of voor zakelijke doeleinden zijn. Ook kinderen (met rugzak) zijn heel erg gebaat bij de therapie met paarden. Lees meer hierover op de website van Mirjam Diepenbrock.