Over ons

Graag stellen wij ons voor als uw gastheer en gastvrouw van Finca Roca Vista. Rogier is uw vaste aanspreekpunt en Margo zal, naast haar werk als dierenarts, hem en de gasten bij staan met raad & daad :-).

Rogier

Door zijn interesse in cultuur en natuur en zijn drang naar avontuur besloot Rogier (1975) na zijn studie HEAO-CE de wereld rond te reizen. In 1999 vertrok hij naar Moskou, reisde verder over land naar Fiji en werkte tijdelijk in Australië. Na 2 jaar kwam hij terug in Nederland, maar het avontuur bleef lonken en na voldoende te hebben gespaard vertrok hij weer om de overige continenten te bezoeken. Na al deze reizen werd het toch echt tijd voor een baan en als logisch gevolg op zijn studie werd dat een commerciële functie. Na jaren achter de computer en op de weg te hebben gezeten als accountmanager werd het tijd om een jarenlange droom werkelijkheid te laten worden. Samen met Margo heeft hij het roer omgegooid en zijn ze een Bed & Breakfast gestart in het zonnige Andalusië.

Margo

Als grote dierenliefhebster begon Margo (1977) al jong met paardrijden en tot op de dag van vandaag is dat een grote hobby. Haar liefde voor dieren deed haar besluiten om diergeneeskunde te gaan studeren in Utrecht. Na haar studie heeft zij gedurende 12 jaar met veel plezier als dierenarts gewerkt in een kliniek voor gezelschapsdieren. Begin 2015 zocht zij een nieuwe uitdaging en heeft de kans gegrepen om te switchen naar een functie als dierenarts-consultant bij een internationaal laboratorium. Toen duidelijk werd dat zij deze baan mee kon nemen naar Spanje was de beslissing om daadwerkelijk te vertrekken snel gemaakt. Als buitenmens is het toch beter vertoeven in een zonnig klimaat en zo werd de emigratie naar de schitterende lokatie aan de voet van de Sierra de Mijas een feit.

Onze poezen Spinnie en Fozzie

Spinnie en Fozzie lopen rond op het hele terrein of liggen lekker te luieren in de schaduw. Spinnie (zwart/wit) is erg rustig en schuw. Fozzie (rood) daarentegen wordt graag geaaid door mensen en kan erg nieuwsgierig zijn.

Onze ponies Brynja, Frigg en Eddy

Brynja is een IJslander, geboren in 1992 en blind aan haar linker oog. Ondanks haar respectabele leeftijd en kleine handicap is zij achter ons aan gereisd naar Spanje. Na een moeizame start is zij inmiddels goed gewend aan het Spaanse klimaat en zij geniet elke dag van haar Spaanse siësta. Eddy (AKA Fast Eddy) is een Shetlander en Brynja’s eigenwijze maar trouwe vriendje. Om Brynja wat te ontlasten is ons IJslander bestand eind 2017 uitgebreid met de knappe merrie Frigg. Margo gaat geregeld met haar rijden in de schitterende natuur die letterlijk in onze achtertuin ligt. Brynja, Frigg en Eddy houden alledrie van aandacht en onze gasten zijn dan ook meer dan welkom om bij hun verblijf te komen kijken.