* Let op: De straatnaam wordt niet herkend door de meeste auto-navigatiesystemen, maar er staan wel straatnaambordjes en wij kunnen u de Google Maps locatie sturen via WhatsApp.

Locatie

Op slechts 20 minuten rijden van de luchthaven van Málaga ligt Bed & Breakfast Finca Roca Vista, gelegen aan de voet van de Sierra de Mijas, tussen de dorpen Alhaurín el Grande en Alhaurín de la Torre.

Adres
Finca Roca Vista
Camino de las Minas 133 *
29120 Alhaurín el Grande
Málaga, Spanje

*Let op: De straatnaam wordt niet herkend door de meeste auto-navigatiesystemen (of stuurt u naar CALLE las Minas), maar er staan wel straatnaambordjes en wij kunnen u de Google Maps locatie sturen via WhatsApp.

Autoroute van luchthaven Málaga naar Finca Roca Vista

Na het verlaten van de luchthaven houdt u het volgende aan:

  1. Volg Torremolinos/Cadíz
  2. Neem afslag Coín/Alhaurín el Grande, dit is de A404 naar Churriana
  3. U komt onderaan de afslag bij een rotonde met daarop in grote blauwe letters het woord ‘Churriana’. Hier neemt u de eerste afslag: oftewel volg het witte bordje met daarop: Churriana, Cártama, Alhaurín de la Torre en het blauwe bord eronder met daarop: Córdoba, Granada, Sevilla (AP-46)
  4. U blijft deze weg volgen totdat u bij een rotonde komt met daarop wederom in grote blauwe letters het woord ‘Churriana’ midden op de rotonde. Hier neemt u de tweede afslag richting Alhaurín de la Torre en u vervolgt de weg rechtdoor.
  5. U vervolgt deze weg rechtdoor door het dorp Alhaurín de la Torre en passeert verschillende rotondes en enkele stoplichten.
  6. Na het verlaten van Alhaurín de la Torre komt u opnieuw bij een rotonde en neemt daar de derde afslag richting Coín en Alhaurín el Grande; dit is wederom de A404
  7. U vervolgt de A404 en enkele kilometers later ziet u aan uw rechterhand de golfbaan Lauro Golf
  8. Ongeveer 1 kilometer verder ziet u in de eerste bocht naar rechts een afslag aan de linkerzijde met in de bocht aan de linkerkant van de weg enkele afvalcontainers. Deze afslag neemt u; dit is de Camino de Ardalejos  (Wanneer u aan uw rechterhand een bord met daarop ‘Centro de Meditación Kadampa’ ziet bent u te ver doorgereden en hebt u bovenstaande afslag gemist!)
  9. Na ongeveer 100 meter ziet u aan de linkerzijde enkele brievenbussen en ons B&B bordje. Hier neemt u de afslag linksaf; dit is  Camino de las Minas. Aan uw linkerzijde passeert u na ongeveer 500m B&B Finca Sonrisa, maar blijf de weg rechtdoor richting de berg volgen. Ongeveer 400 meter verder bent u gearriveerd bij Finca Roca Vista. De ingang ligt aan de linkerkant van de weg op de hoek van de kruising.

Komt u vanaf het dorp Coin:

U kunt het beste de A404 volgen die ten noorden van het dorp Alhaurin el Grande loopt. Als u onder Alhaurin el Grande rijdt ziet u het dorpscentrum  en de berg Sierra de Mijas aan uw rechter zijde.

Daarna komt u bij een rotonde (rechts ziet u een witte fruithal en aan de andere kant van de rotonde de Repsol benzinepomp en een Peugeot garage.

Hier slaat u rechtsaf en rijdt u richting het centrum van het dorp. U passeert diverse winkels en volgt deze weg totdat u bij de tweede rotonde komt (te herkennen aan het stenen kruis erop en restaurantjes/terrasje).

Hier gaat u driekwart rond en volgt deze weg langs vele restaurantjes.

Aan het einde van deze straat is een BP benzinepomp bij een rotonde. U blijft deze weg rechtdoor volgen (dit is de A404 richting Alhaurin de la Torre).

Na ongeveer 5 minuten rijden volgen enkele scherpere bochten achter elkaar (bij restaurant Venta la Recta aan uw rechter zijde) .

U zal in een van deze bochten aan de rechterkant een straatnaambord zien met daarop: Camino Ardalejos en enkele vuilcontainers. Deze afslag neemt u.  (Komt u langs Lauro Golf, dan bent u iets te ver door gereden).

Na 150m ziet u een afslag aan de linker zijde met een bordje Finca Roca Vista (en enkele brievenbussen). Hier rijdt u in en volgt deze weg (richting de berg). Na 500m passeert u B&B Finca Sonrisa en u blijft de weg volgen tot u na 400m verder de ingang (met banner op het hek) van Finca Roca Vista ziet.

Komt u vanaf Cartama:

U zit op de MA-3304 naar Alhaurin el Grande.

U komt aan bij een rotonde en ziet aan de andere kant van de rotonde de Repsol benzinepomp en daarachter een Peugeot garage.

Bij deze rotonde steekt u recht over en rijdt u richting het centrum van het dorp. U passeert diverse winkels en volgt deze weg totdat u bij de tweede rotonde komt (te herkennen aan het stenen kruis erop en restaurantjes/terrasje).

Hier gaat u driekwart rond en volgt deze weg langs vele restaurantjes.

Aan het einde van deze straat ziet u aan uw linker zijde een BP-benzinepomp aan de rotonde. U blijft deze weg rechtdoor volgen (dit is de A404 richting Alhaurin de la Torre).

Na ongeveer 5 minuten rijden volgen enkele scherpere bochten achter elkaar (bij restaurant Venta la Recta) .

U zal in een van deze bochten aan de rechterkant een straatnaambord zien met daarop: Camino Ardalejos en enkele vuilcontainers. Deze afslag neemt u. (Komt u langs Lauro Golf, dan bent u iets te ver door gereden).