Ontbijt & Buitenkeuken

Wij serverenhet ontbijt bij uw tafel. U kunt ook zonder ontbijt boeken en uw ontbijt zelf maken in de buitenkeuken (omschrijving onder ´ontbijt´).

Hieronder een greep uit ons ontbijt:

Assortiment gebakken bruin- en wit brood

Kaas, vleeswaren, jam en honing

Vers fruit, muesli en yoghurt

Op verzoek bakken of koken wij voor u een vers eitje

Thee, koffie, cappuccino of espresso uit ons Jura koffiezetapparaat

Vers geperst sinaasappelsap en water

U kunt ontbijten tussen negen uur en half elf.

Wij serveren geen lunch of avondeten, aangezien er een buitenkeuken aanwezig is waar u van gebruik kunt maken. Daarnaast is er op slechts enkele autominuten rijden een zeer groot aanbod van allerlei restaurants, waar ze (nog) veel beter kunnen koken dan Rogier. Bij het zwembad hebben wij wel een zogeheten honesty bar, waar u koele drankjes vindt.

Buitenkeuken:

De buitenkeuken in de tuin heeft een 3-pits kookplaat, oven en koelkast met vriezertje om uw eten in te bewaren. Tevens zijn borden, bestek, pannen, allerlei keukengerei en waterkoker aanwezig. Deze is voornamelijk bedoeld voor het gebruik van de kamers Sierra en Verano. Wilt u de kosten van een ontbijt besparen of maakt u liever uw eigen ontbijt, dan kunt u hiervan gebruik maken. De buitenkeuken is altijd open en kan altijd gebruikt worden om lunch en diner te maken.

Een andere optie is het hebben van ontbijt, lunch of diner in een van de vele mogelijkheden in het dorp. Over het algemeen zijn de restaurants goedkoper dan in Noord-Europa.