Ontbijt & Buitenkeuken

Wij serveren het ontbijt bij uw tafel. U kunt ook zonder ontbijt boeken en uw ontbijt zelf maken in de buitenkeuken.

Hieronder een greep uit ons ontbijt:

Assortiment gebakken bruin- en wit brood

Kaas, vleeswaren en jam

Vers fruit en yoghurt

Op verzoek bakken of koken wij voor u een vers eitje

Thee, koffie, cappuccino of espresso uit ons Jura koffiezetapparaat

Vers geperst sinaasappelsap

U kunt ontbijten op uw gekozen tijd tussen negen uur en half elf voor € 12,50 per persoon per dag.

Wij serveren geen lunch of avondeten. U bent vrij om op elk moment van de dag gebruik te maken van de buitenkeuken om zelf iets te bereiden. Daarnaast is er op slechts enkele autominuten rijden een zeer groot aanbod van allerlei restaurants, waar ze (nog) veel beter kunnen koken dan Rogier. Bij het zwembad hebben wij wel een zogeheten honesty bar, waar u koele drankjes vindt.

Buitenkeuken:

De buitenkeuken in de tuin heeft een 3-pits kookplaat, oven en koelkast. Tevens zijn borden, bestek, pannen, allerlei keukengerei en een waterkoker aanwezig. De buitenkeuken is voornamelijk bedoeld voor de kamers Sierra en Verano, aangezien casita Palmera beschikt over een eigen keuken. Wilt u de kosten van een ontbijt besparen en/of maakt u liever uw eigen ontbijt, dan kunt u hiervan gebruik maken. De buitenkeuken is altijd open en kan altijd gebruikt worden om ontbijt, lunch of diner te maken.

Een andere optie is het hebben van ontbijt, lunch of diner in een van de vele mogelijkheden in het dorp. Over het algemeen zijn de restaurants goedkoper dan in Noord-Europa.