Fietsen / MTB

Zowel recreatieve fietsers als doorgewinterde sporters zullen zich niet vervelen. Vanaf september tot en met mei is het klimaat hier in Andalusië ideaal om te fietsen.

Gezien de zeer gunstige ligging van Finca Roca Vista ten opzichte van de Sierra de Mijas, kunt u direct vanaf onze oprit de tracks oprijden. Het gebied is ideaal om te mountainbiken en door de rauwe en uitdagende natuur bij veel sporters geliefd.

Ook wielrenners kunnen hun hart ophalen en genieten van de combinatie van heerlijk weer en goed geasfalteerde wegen. Niet voor niets trainen verscheidene professionele wielerploegen in deze omgeving.

Voor zowel moutainbikers als voor wielrenners kunnen wij fietstochten regelen, met bij onze finca afgeleverde huurfietsen of op uw eigen fiets. Onder begeleiding van een ervaren gids kunt u genieten van schitterende tochten op elk niveau. Bij Bikekick bent u hiervoor aan het goede adres! Ga je liever op eigen houtje erop uit kijk dan hier om inspiratie op te doen voor mooie fietsroutes!